Wie zijn wij         Aanbod         Contact         Disclaimer

 

  Bemiddeling

  Binnen- en Buitenland

  Advies

 

     Aanbod

 

     Contact

 

    Disclaimer

Kirchanschöring/Beieren - Veel ruimte in vier bedrijfshallen.

Bedrijfsruimte ca. 2.130 m² -  Prijs op aanvraag

Grondoppervlakte ca. 7.000 m²

Deze commerciële bedrijfsruimte bestaat uit vier bedrijfshallen, welke geschikt zijn voor productie bedrijven, opslag en presentatie en/of showroom ruimten. Op een deel van het grondstuk is het mogelijk een woning te bouwen voor b.v. een bedrijfsleider. (Dit uiteraard na overleg met de gemeente.) Het grondstuk ligt aan de rand van het dorp en is over de weg goed bereikbaar. Het object werd gebruikt voor productie van bio houtverwerking wat betekent, dat hier geen milieu belastende materialen of grondstoffen zijn gebruikt. Deze productie is in 2006 aangevangen. De hallen waren sindsdien verhuurd. De hallen staan leeg en zijn gebruiksklaar.

Het dorp Kirchanschöring heeft ca. 3100 inwoners en ligt bij de Waginger See. Deze ondernemende gemeente is toekomst en duurzaam georiënteerd. Voor het innovatieve en degelijke beleid is deze gemeente in 2002 en 2004 bij een landelijke competitie over “Unser Dorf soll schöner werden – unser dorf hat Zukunft” onderscheiden en in Berlijn door de toenmalige Minister Kühnast onderscheiden met de gouden medaille. De nabijheid van de Waginger See, het mooie heuvellandschap en het “Voralpenland” met uitzicht op de Chiemgauer en SalzburgerAlpen biedt een uitstekende aanbod voor de vrijetijdsbesteding en zijn niet alleen voor de onderneming maar ook voor het personeel van de onderneming een perfecte woon- en werkomgeving met de hoogste levenskwaliteit.

Dit dorp ligt slechts 30 km van de florerende industriestad Traunreut (Siteco Bosch-Siemens Hausgeräte, Dr. Heidenhain GmbH Electronic) en de Chemische driehoek omgeving Burghausen (Wacher Chemie, Linde AG, Industriepark Gendorf). Het is dus voor meerdere branches geschikt. Ook het vliegveld bij Salzburg is slechts een half uur rijden dus snel en eenvoudig bereikbaar. De afstand naar Traunstein ca. 24 km, Salzburg ca. 30 km en Burghausen ca. 34 km. De gemeentelijke kosten behoren tot de laagste in Beieren. Uitstekende internet verbinding is aanwezig.

Energie Einsparverornung (EnEV): Het “Energieausweis” wordt op dit moment gemaakt en wordt binnenkort bekend. Overname is op korte termijn mogelijk.

 

 

Prijs op aanvraag.

Makelaarsprovisie 3,57 % incl. btw.

Objectnr. 140212.

 

                              Terug naar overzicht

 

  

bovenaanzicht