Wie zijn wij         Aanbod         Contact         Disclaimer

 

  Bemiddeling

  Binnen- en Buitenland

  Advies

 

     Aanbod

 

     Contact

 

    Disclaimer

Houten huizen - Zelf b.v. een Alpenländisch huis laten bouwen.

Prijzen op aanvraag.

Waarom niet zelf uw houtenhuis bouwen in Oostenrijk of Duitsland. Wij begeleiden u en laten uw wensen uitvoeren door een bouwbedrijf in, welke uw huis naar uw wensen sleutelklaar oplevert. 

U koopt een perceel bouwgrond op de locatie waar u graag zou willen wonen en bouwt daar uw huis naar eigen idee en indeling.

Ook kunnen wij u helpen met voorbeelden van huizen die door ons reeds zijn gebouwd en waarvan wij modelwoningen hebben. Deze huizen kunt u dan bezoeken, zodat u zich een beeld kan vormen hoe uw huis er komt uit te zien. Uiteraard kunt u b.v. de indeling of maten van de kamers aanpassen naar uw eigen wensen. De bouwtijd bedraagt over het algemeen 3 à 4 maanden.

Wij bouwen voor u naar de beste en modernste maatstaven in de Oostenrijkse/Duitse houtbouw. Uitstekend geïsoleerd en naar de hoogste standaarden. Er worden plaatselijke en natuurlijke materialen gebruikt van de hoogste kwaliteit. Dit traditionele bouwbedrijf bouwt met de meest innovatieve bouwtechnologie, zodat de volgende generaties hier ook nog van kunnen genieten.

De foto’s tonen u enkele voorbeelden van huizen die wij voor u kunnen bouwen.

Mocht u hiervoor interesse hebben dan willen wij u graag nader informeren.

 

Geen makelaarsprovisie.

 

Objectnr. 180003.

 

Catania

 


Perfect huis

 

 

Lunero huis

 

 

 

 
                             Terug naar overzicht

 

Capri

Traditioneel huis

Linea

Extravagant huis

Alpenländisch huis

Merano

Tessera